De Bossche Bol XL gaat deze week naar Noud van Alphen. Hij werd voorgedragen door zijn kleinkinderen Roberto, Danny en Merlin.
De Bossche Bol XL gaat deze week naar Noud van Alphen. Hij werd voorgedragen door zijn kleinkinderen Roberto, Danny en Merlin.

Bossche Bol XL voor de allerliefste opa Noud van Alphen

Ingezonden 203 keer gelezen

DEN BOSCH | De Bossche Bol XL gaat deze week naar Noud van Alphen uit Den Bosch. Hij werd voorgedragen door zijn kleinkinderen Roberto, Danny en Merlin.

‘Graag willen wij onze opa Noud van Alphen opgeven voor de Bossche Bol XL. Buiten dat ie de liefste opa is, viert hij zondag 3 juli zijn 82e verjaardag en staat hij altijd voor iedereen klaar. Toen we klein waren, zagen we opa elke week, want toen paste oma één dag in de week op ons en kwam hij haar na zijn werk ophalen en nu gaan we regelmatig langs bij hen of bellen ze. Opa maakt ook altijd grapjes en is nooit chagrijnig. Geniet lekker samen met oma van de Bossche Bol XL. Dikke knuffel van Roberto, Danny en Merlin.’

Aanmelden voor Bossche Bol XL

De Bossche Bol XL wordt mede mogelijk gemaakt door Banketbakkerij Jan de Groot in Den Bosch. Heb jij een vriend(in), familielid, collega of buur die je eens in het zonnetje wilt zetten? Geef hem of haar dan op voor de Bossche Bol XL. Stuur je motivatie met foto naar bosscheomroep@talvimediacentrum.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant