Rock and Roll band ‘The Explosion Rockets’ in actie.
Rock and Roll band ‘The Explosion Rockets’ in actie.

Optreden The Explosion Rockets in De Kentering in Rosmalen

Human Interest 1.107 keer gelezen

ROSMALEN | Op zaterdagavond 23 juli komt de al vele malen tot beste rock & roll-band uitgeroepen band ‘The Explosion Rockets’ opnieuw naar De Kentering aan de Dorpsstraat 54 in Rosmalen voor een nostalgische fifties- en sixties-avond. 

Onder aanvoering van de absolute Elvis- vertolker Ruud Kuijpers nemen de ‘Rockets’ u mee naar de tijd van de petticoats en vetkuiven. De hits van onder andere Elvis Presley, Cliff Richard, Buddy Holly en talrijke andere artiesten en de vele instrumentale nummers van onder andereThe Shadows, The Spotnicks en de Maskers zorgen ervoor zorgen dat de dansvloer de gehele avond bezet zal zijn. Tijdens de spetterende show passeren ook de nummers van hun laatste album ‘The Fabulous Sound of The Explosion Rockets’ de revue. The Explosion Rockets bestaat uit zanger Ruud Kuijpers, slaggitarist Thom Sens, toetsenist Martien van Engelen, bassist Hank van Empel, sologitarist Joost Roest en drummer Frans van Esch. 

Praktische informatie

De zaal gaat op zaterdag 23 juli om 19.30 open en het 3,5 uur durend optreden begint om 20.30 uur. Bel voor meer info en tickets met Thom Sens op 06-45928586, of mail naar thom_sens@hotmail.com of explosionrockets@hotmail.com. In de voorverkoop kosten de tickets 10 euro. Op de dag zelf aan de zaal (mits nog voorradig) 12,50 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant