Gezelligheid troef tijdens de feestmiddag op het terrein van de Binckhorst in Rosmalen.
Gezelligheid troef tijdens de feestmiddag op het terrein van de Binckhorst in Rosmalen. Foto: Henk van Esch

De Binckhorst in Rosmalen viert 20-jarig bestaan Cello

Human Interest 747 keer gelezen

ROSMALEN | De Binckhorst, Adesse en Timpaan fuseerden 20 jaar geleden tot zorgorganisatie Cello. Dit 20-jarige jubileum viert de zorgorganisatie de komende periode graag op feestelijke wijze. Iedereen die bij Cello woont, werkt en begeleiding of ondersteuning is hiervoor uitgenodigd.

Cliënten, familieleden, medewerkers en vrijwilligers zijn van harte welkom op een van de vele jubileumfestiviteiten die in de maanden juni, juli en augustus worden georganiseerd. Voor jong en oud! Zo vond er afgelopen zondag een gezellige feestmiddag plaats op Cello-locatie de Binckhorst in Rosmalen. Met een heerlijk hapje, drankje en heel veel entertainment voor alle cliënten, hun familieleden, medewerkers en vrijwilligers niet te vergeten. Het was een middag om niet snel te vergeten!

Saamhorigheid en verbinden

Het jubileumprogramma van Cello is dan ook op ieders behoeften afgestemd. De feestelijkheden zijn in het bijzonder voor het 20-jarige jubileum van Cello, maar zeker ook als dank voor iedereen in de zorg na de coronaperiode. Elkaar zien, ontmoeten en oprechte aandacht hebben voor elkaar, staan centraal bij alle festiviteiten. Saamhorigheid en verbinden. Dat is zeker gelukt tijdens de eerste succesvolle festiviteiten!

Meer weten over wonen of werken bij Cello: www.cello-zorg.nl en/of www.werkenbijcello.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant