Leden van Return. (Janssen-Fotografie)
Leden van Return. (Janssen-Fotografie)

Gratis proefles tafeltennis bij Return: ‘Leukste manier van bewegen’

Sport 122 keer gelezen

OSS | Nu de lockdown voor de sportscholen voorbij is, gaat de Return tafeltennissportschool ook weer van start. Return biedt de mogelijkheid voor een gratis proefles op donderdagavond 3 februari van 18.45 tot 20.00 uur. 

Vanaf donderdag 17 februari start er een nieuwe cursus tafeltennissen in het tafeltenniscentrum aan de Amsteleindstraat 108A in Oss. Het is een reeks van tien donderdagavonden.
“Door de nare pandemie realiseren we ons nog meer hoe belangrijk gezondheid is. Volgens onze nieuwe minister van volksgezondheid, Ernst Kuipers, is bewegen daarbij essentieel. Dat kan op vele manieren, maar tafeltennis is wel de leukste manier om sportief te bewegen. Van belang is wel om de basis onder de knie te krijgen en daarbij zijn de juiste aanwijzingen van professionele trainers van groot belang”, aldus Return.

Aanmelden
Je kunt kennismaken met de tafeltennissport door deel te nemen aan de gratis proefles tafeltennissen. Bel voor een afspraak naar (0412) 63 35 76 of (06) 10 93 24 31. Aan de hand van je ervaring en speelsterkte kun je daarna een keuze maken uit drie niveaus: Basic, For Fun of Professional. De tafeltennislessen op drie niveaus zijn zowel voor leden  als voor niet leden van Return. De kosten voor 10 tafeltennislessen zijn 39,50 euro.

Meer informatie
Return is er voor tafeltennisliefhebbers van jong en oud, ongeacht het niveau. Je kunt er sporten in competitieverband of gewoon recreatief. Kijk voor meer informatie op de website www.ttvreturn-oss.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant