Mix of Music.
Mix of Music.

Mix of Music geeft zondag 22 mei concert in de St. Jozefkerk

Algemeen 386 keer gelezen

OSS | In de reeks Da’s Passie-concerten in de St. Jozefkerk aan de Oude Molenstraat 8 in Oss is het podium op zondagmiddag 22 mei om 13.30 uur voor Mix of Music. “We zijn blij en trots dat we dit grote koor mogen ontvangen”, aldus Da’s Passie en de Titus Brandsmaparochie.

Mix of Music is een gemengd koor uit Ravenstein, opgericht in 1997, nu bestaande uit ca. 50 dames en heren. Omdat zij niet gebonden zijn aan een bepaalde stijl of levensovertuiging bestaat hun repertoire uit een muzikale mix die gaat van musical tot rock en van pop tot klassiek. Dit alles onder leiding van dirigent Lex Wiersma, die zijn opleiding in 1966 begon aan het Brabants Conservatorium in Tilburg en in 1994 afrondde aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Hij werkte als begeleider mee bij het Internationaal Vocalisten Concours in ‘s-Hertogenbosch en was als assistent-dirigent verbonden aan de Vlaamse Opera. De repetitor/pianist van het gezelschap is Piet Bron. Hij is al sinds 2001 actief bij Mix of Music. Samen met het koor heeft hij verschillende grote producties uitgevoerd. Gerda Klievink zorgt als regisseuse al geruime tijd voor de vormgeving van de uitvoeringen.

Meer informatie
De aanvang van het concert is 13.30 uur, het slot is rond 14.45 uur. De entree voor volwassenen is 5 euro, voor scholieren 2,50 euro en voor kinderen tot 12 jaar gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant