Afbeelding

Knuffelige Springsteen en broertje zoeken lieve baas

Human Interest 464 keer gelezen

UDEN | Deze zwarte parel is Springsteen. Hij heeft een even knap broertje: Anthony. Zij zijn in september 2021 geboren. Helaas lopen mensen zwarte katten nog vaak voorbij, wij vinden dat onbegrijpelijk! Met hun mooie zachte glimmende vachtje en mooie ogen zijn ze een lust voor het oog.

Springsteen en Anthony zijn twee lieve, sociale, knuffelige katertjes. Zo lief naar mensen en ook zo lief naar de andere katten in het pleeggezin. Heerlijk samen spelen, contact maken met de andere katten en mensen in huis, wat een fijne maatjes. Wil jij deze prachtige, zwarte parels een huis bieden? Kijk op www.hokazo.nl/kat/Springsteen.

Hokazo nieuws
Het is hoogseizoen bij Hokazo. Ondertussen zijn veertien honden op zoek naar een nieuwe baas. Ook bij de katten is het druk. Er zijn 179 kittens, het overgrote deel verblijft in pleeggezinnen. Zo krijgen de kittens de best mogelijke start met veel liefde en aandacht. Daarnaast zitten er ook 161 volwassen katten in het bestand van Hokazo. Een deel daarvan zit ook in pleeggezinnen, zoals moederpoezen of dieren die gesocialiseerd worden. Wekelijks komen er nog steeds tientallen katten bij, voornamelijk kittens. Het hoogseizoen loopt nog even door, Hokazo doet er alles aan om voor alle dieren een huisje te vinden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant