Met verse ingrediënten maakt Toei de lekkerste sushiboxen.
Met verse ingrediënten maakt Toei de lekkerste sushiboxen.

Heb jij al besteld bij Mr. Sushi Boxmeer?

Algemeen 1.420 keer gelezen

BOXMEER | Het is zaterdagavond. Na een heerlijk dagje genieten van het welverdiende weekend, is de behoefte om zelf te koken naar een absoluut laagtepunt gedaald. Maar om nou wéér pizza te bestellen… Gelukkig heeft Mr. Sushi onlangs de deuren geopend in Boxmeer. Deze specialist in de inmiddels goed ingeburgerde Japanse keuken, brengt graag de lekkerste, en verse sushi bij jou aan de deur. 

Toei Chuenchom staat aan het roer van Boxmeers nieuwste maaltijdverzorger. De uit Rijkevoort afkomstige ondernemer heeft al eenzelfde sushizaak in Uden. Maar er ééntje openen op de thuisgrond, dat is natuurlijk iets heel bijzonders. “Dit is mijn thuisbasis,” zegt Toei glunderend. “Ik ben hier opgegroeid en ken het als mijn broekzak. Dat we hier dus aan de slag mogen is heel mooi.”

Mr. Sushi
In razend tempo wist de Japanse specialiteit zich te transformeren van onbekend maar bemind, tot exotische lekkernij die door iedereen wordt omarmt. “Sushi is niet alleen maar rauwe vis. Wij hebben ook hele lekkere dingen met kip, carpaccio of rib-eye. En natuurlijk vegetarische opties. Er is enorm veel keuze!”

En zeker bij Mr. Sushi kan de keuzestress hoog oplopen. Niet alleen heeft Toei een breed assortiment in nigiri, temaki en urumaki, de Japanse chef onderscheidt zich van anderen met zijn liefst veertien verschillende softshell rolls. “Daar zit wel iets meer werk in om die goed te maken,” legt Toei uit. “Zo moet de avocado op een speciale manier worden gesneden. Dat vraagt wel wat kwaliteit en ervaring van de chef. Maar dat maakt ons juist bijzonder!” 

“Wat die shoftshell rolls, maar eigenlijk al onze sushi, zo lekker maakt, zijn natuurlijk de ingrediënten. Die krijgen wij dagelijks vers aangeleverd. We hebben een leverancier in de armen gesloten die met opzet klein inkoopt, zodat die versheid écht gegarandeerd wordt,” vertelt Toei verder. “En dat proef je! In alles: de vis, de groenten, de rijst. Juist de rijst. Je kunt de lekkerste vis, de beste vis hebben, maar bij sushi draait het om de rijst. En qua smaak en kleverigheid hebben wij de lekkerste rijst.” Toei grinnikt: “Maar uiteraard speelt die vis ook een belangrijke rol. En bij ons krijg je sowieso een groter plakje!”

Bestel nu!
Het geven van meer voor minder is sowieso kenmerkend voor Mr. Sushi. De 54 vestigingen tellende keten staat bekend om zijn scherpe prijzen en interessante acties. Gratis extra’s bij grotere bestellingen, of speciale boxen rondom landelijke feestdagen, Mr. Sushi weet altijd te verrassen. Toei: “Neem daarom eens een kijkje op onze website en zie wat voor lekkere acties we vandaag hebben. Daar laat je die pizza toch voor staan?”

www.mrsushi.nl/eten-bestellen/locator-boxmeer/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant