Kom je ook gezellig winkelen tijdens de koopzondag in Boxmeer?
Kom je ook gezellig winkelen tijdens de koopzondag in Boxmeer? Foto: Martijn Schwillens

Koopzondag Boxmeer 3 juli ‘Brazilian Carnival’

Algemeen 661 keer gelezen

BOXMEER | De Boxmeerse ondernemers openen zondag 3 juli weer hun deuren voor een gezellige koopzondag met het thema ‘Brazilian Carnival’. Deze middag zijn er onder andere optredens van de twintigkoppige samba percussieband Dale Caña en twee danseressen.

Dit vrolijke gezelschap speelt op originele Braziliaanse instrumenten en brengt warme Zuid-Amerikaanse sferen naar Boxmeer. Ook is de lokale dansvereniging 10Dance aanwezig met hun demoteam voor korte optredens verspreid door het centrum. Kinderen kunnen knutselen in De Kloostertuin en geschminkt worden. Schminken kan tussen 13:30 en 15:30. Tot slot versieren de centrumondernemers hun etalages van vrijdag 1 juli tot en met vrijdag 8 juli in zomercarnavalstijl. Hierbij kan het publiek stemmen op hun favoriete decoratie. Kijk voor meer informatie op de social media van Centrum Boxmeer. 

Kom op 3 juli naar Boxmeer en shop tussen 12:00 en 17:00 shop bij de leukste speciaalzaken, familiebedrijven, modeboetiekjes en een aantal topketens. Tussendoor lunch je bij één van de gezellige horecaondernemers of sluit je jouw vrije dag juist af met een hapje en een borrel. Parkeren is gratis in hét centrum van de regio.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant