Vocaalensemble Oss pakt draad weer op

OSS | Na een jaar zonder zingen is het eindelijk weer zover en kan het Vocaalensemble Oss weer bijeen komen voor de wekelijkse repetities.

En gelijk met ambitieuze plannen. In het najaar van 2022 zal het koor de Messiah van Händel uitvoeren. Dit wordt een zogenoemde 'meezinguitvoering'. Dat wil zeggen dat iedereen die een beetje kan zingen en altijd al een keer de Messiah wilde meemaken uitgenodigd wordt deel uit te maken van het koor. Op vier zaterdagen wordt er gerepeteerd, waarna op een zondag direct daarna de uitvoering plaats vindt. Voor deze bijzondere uitvoering is gekozen voor de Pas in Heesch als concertzaal.
Het koor zal delen van de Messiah al uitvoeren tijdens het Kerstconcert in december 2021 en ook tijdens het Passieconcert in het voorjaar van 2022.

Repetities
Afgelopen dinsdagavond 6 juli en 13 juli is het koor weer voor het eerst bij elkaar gekomen. Na de vakantie wordt er vanaf 31 augustus weer iedere dinsdagavond gerepeteerd.
Het koor roept nadrukkelijk potentiële zangers op om op deze avonden te komen kijken. De repetities zijn steeds op dinsdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur in de Jozefkerk aan de Oude Molenstraat in Oss. www.vocaalensembleoss.nl