Vrijkaarten en traktatie voor kinderen van de voedselbank

OSS | De Juniors en Jongeren van Global Goals Oss hebben ervoor gezorgd dat kinderen die gebruik maken van de voedselbank gratis naar vier uitjes kunnen.

Met de donatie van UMS (Urban Mobility Systems BV), een bijdrage van Global Goals Oss, de gemeente Oss en de tegemoetkoming van de verschillende bedrijven en instanties voor gratis of gereduceerde entreebewijzen, zijn vier uitjes voor in de zomervakantie mogelijk gemaakt. Bato Makelaars Oss en Fairtrade gemeente hebben daar nog een lekkere traktatie bijgedaan. Vandaag gaan de Juniors en Jongeren de vrijkaarten en de traktaties overhandigen aan de Voedselbank.
Het zomervakantiepakket bestaat uit vrijkaarten voor Kinepolis Oss, De Geffense Plas, Speeltuin Elckerlyc en Bowlingbaan Rusheuvel.
De Voedselbank is erg blij met het initiatief. Henk Snijders, bestuurslid PR en Communicatie, zegt dat dit ook laat zien waar Oss sterk in is: 'samenwerken'. De Voedselbank vindt het ook mooi dat de Juniors en Jongeren zich zo hebben ingezet voor hun leeftijdsgenootjes die het wat minder goed hebben. Daarmee laten ze zien dat ze omkijken naar hun gemeenschap. "Ze verdienen echt een compliment”.