Van Wanrooij oriënteert zich op andere locatie

GEFFEN | Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling is sinds haar oprichting ruim 50 jaar geleden, gevestigd op de Broekstraat in Geffen. De afgelopen periode is door meerdere oorzaken de wens ontstaan om te gaan oriënteren op een nieuwe locatie voor het hoofdkantoor.

Eén van die redenen is dat Van Wanrooij ruimte wil creëren voor verdere ontwikkeling en professionalisering van het bedrijf. Ook is door de groei van de afgelopen jaren een tekort aan werkplekken ontstaan. Daarnaast verwacht Van Wanrooij door de locatie en uitstraling van het kantoor kansen voor het aantrekken van personeel te vergroten. Om de nieuwe generatie en een andere doelgroep medewerkers te bereiken is een meer centrale en dynamische locatie een voordeel. Daarin speelt ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer een rol.
Een zeer denkbare optie is kantoorpand Belvédère in het Paleiskwartier in Den Bosch. Dit kantoor is in aanbouw en in bezit van Van Wanrooij. "De komende maanden zullen benut worden om te bekijken of dit inderdaad de beste optie voor ons nieuwe kantoor is. We houden onze ogen echter ook open voor andere mogelijkheden, waarbij we kijken naar de zone tussen Geffen - Den Bosch - Oss", aldus Van Wanrooij.


Win plan om je huis 
energiezuinig te maken

OSS | Met een energielabel weet je wat je kiest. Energielabels laten zien hoeveel een huis of apparaat aan energie kost. Voor huizen èn apparaten zijn de regels pas veranderd.

In juli lees je daarom bij Oss Schakelt Door alles over de energielabels. Wat de veranderingen zijn, maar ook hoe je het label gebruikt wanneer je een huis of apparaat koopt. Weet wat je kiest. Lees het energielabel!
Heb je een huis gekocht en wil je graag energie besparen? Ben je op zoek naar een nieuw apparaat? Begin aan de keukentafel met een energiecoach van Brabant Woont Slim. Plan in juli een gratis keukentafelgesprek. Dan maak je kans op een compleet plan om je huis energiezuinig te maken t.w.v. €375,-.