Expositie in Garnizoenskerk

RAVENSTEIN | 'De wonderlijke hulptroepen' van regisseur/schrijver/ontwerper Wim Wijnakker is komend weekeinde nog te bezoeken in de Garnizoenskerk Ravenstein: op 30 en 31 juli van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.Een entreebewijs reserveren kan via www.ticketkantoor.nl/shop/auxiliamirabilis.


Aangepaste viering Sint Anna in Koolwijk

KOOLWIJK | Evenals vorig jaar zal er dit jaar met het St. Annafeest geen (openlucht) H. Mis zijn in of bij de St. Annakapel in Koolwijk. De St. Annakapel is zondag 1 augustus open van 11.00 tot 16.00 uur. Iedereen is welkom in de Annakapel voor een moment van bezinning, een gebed, of het opsteken van een kaarsje. Tevens kan er geluisterd worden naar sfeervolle orgelmuziek door plaatselijke organisten. 


Stadswandeling

OSS | Maasland Gilde Oss houdt op woensdag 4 augustus om 14.00 uur een stadswandeling door het centrum van Oss vanaf het station in de Spoorlaan. Belangstellenden kunnen mee wandelen langs bijzondere plekken in de binnenstad met een ervaren gids, die allerlei wetenswaardigheden vertelt over de historie van Oss. Prijs 3,50 euro. Aanmelden via maaslandgildeoss@hetnet.nl