Verkoop huizen 'Just around the corner'

OSS | Achter de bestaande woningen aan de Kromstraat in Oss, gaan vanaf 27 juli 20 koopwoningen in verkoop en 9 woningen in verhuur. De duurzame woningen worden voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Een unieke kans voor starters.

De architectuur van de huizen is eigentijds en modern. Door de keuze voor een ambachtelijke baksteen in een speelse variatie van lichte en donkere tinten en de frisse kleur van de kozijnen, passen ze uitstekend bij de sfeer van de locatie. De woningen worden gerealiseerd op kavels van circa 110 m2 en kennen een verkoopprijs vanaf € 235.000,- v.o.n.
'Just around the corner' wordt een rustig, kindvriendelijk woonerf, met alleen bestemmingsverkeer. Het heeft de beschikking over voldoende parkeergelegenheid.
Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers en een complete badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. Optioneel kan bij een aantal van de woningen deze verdieping uitgebreid worden met een dakkapel of dakraam. Ideaal om een derde slaapkamer of werkkamer te creëren.
Voor meer informatie: www.justyouandme.nl of Van der Krabben Makelaardij, 0412 63 29 28 of Evelien Ploegmakers Makelaardij, 06 22 19 75 90.