Bossche Schoolstijl centraal in fietstocht

OSS | Maasland Gilde Oss houdt op donderdag 7 augustus om 13.00 uur vanaf het gemeentehuis in Oss een fietstocht. Deze fietstocht voert langs bijzondere voorbeelden van de wederopbouwarchitectuur en vooral van de Bossche Schoolstijl.
Belangstellenden kunnen meefietsen met een ervaren gids, die uitleg geeft over deze bijzondere bouwstijl. Kosten 3,50 euro. Aanmelden via maaslandgildeoss@hetnet.nl.. 


Wim Timmermans lid van verdienste DESO

OSS | DESO heeft zaterdag Wim Timmermans in het zonnetje gezet. De bijna 86-jarige secretaris van de Osse voetbalvereniging is benoemd tot lid van verdienste. Dit als dank voor zijn vele vrijwilligerswerk voor DESO.


Uitvaart Weijenburg

OSS | Morgen is de uitvaartdienst van de voormalige Osse topbiljarter Arie Weijenburg, die vorige week op 65-jarige leeftijd is overleden. Hij wordt in besloten kring gecremeerd. In verband met de huidige omstandigheden is het niet mogelijk om de afscheidsdienst om 15.30 uur persoonlijk bij te wonen. Wel is er een livestreamverbinding. Wie hiervan gebruik wil maken, kan een mail sturen naar afscheid.arieweijenburg@gmail.com