Niels Fleuren op bezoek bij OBS Mettegeupel (Foto: Hans van der Poel.)
Niels Fleuren op bezoek bij OBS Mettegeupel (Foto: Hans van der Poel.) Foto:

Versterkingen voor én
contractverleningen bij TOP Oss

OSS | De selectie van TOP Oss voor het nieuwe seizoen begint steeds meer vorm te krijgen. 

Justin Mathieu speelt aankomend seizoen weer voor TOP Oss. De 25-jarige aanvaller uit Goirle was de afgelopen weken als testspeler actief bij de ploeg van Bob Peeters. Mathieu wist de technische staf te overtuigen van zijn kwaliteiten, waardoor hij het aankomende seizoen wederom te zien is in het rood-wit.
Eerder deze week werd bekend dat Kay Tejan komend seizoen bij TOP Oss speelt. De 24-jarige aanvaller was op proef in Oss en ook hij heeft de technische staf overtuigd. Tejan komt over van Quick Boys. Daarvoor speelde hij onder andere voor Kozakken Boys en FC Volendam.
Tejan komt onder anderen Niels Fleuren tegen. De overeenkomst met de 34-jarige verdediger is met nog een jaar verlengd. De linkspoot combineert het voetballen met een baan op kantoor bij de Osse club. Ook Giovanni Büttner heeft zijn contract bij TOP Oss met een seizoen verlengd.
Vorige week al werd bekend dat TOP Oss zich heeft versterkt met Stephen Buyl. De Belgische aanvaller hoopt met zijn kwaliteiten de ploeg van trainer Bob Peeters aan doelpunten te helpen. De 28-jarige Belg speelde al 65 wedstrijden op het hoogste niveau van België. Hij kwam op dat niveau uit voor Royal Antwerp, KVC Westerlo, Cercle Brugge en Zulte Waregem. In deze periode was Stephen Buyl goed voor twaalf goals. Directeur Peter Bijvelds: "Stephen is een ervaren teamspeler die direct goed in de groep paste, met veel spelintelligentie, de wil om zich opnieuw te bewijzen. Hij heeft veel ervaring op een hoger niveau en is gretig om dit bij ons te laten zien.”