'De tempels in het plan van God'


OSS | Er is op donderdag 23 september een studieavond met Peter Pellemans, werkzaam bij stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is 'De tempels in het plan van God'. 

De bijeenkomst vindt plaats in de Pinksterterp aan de Vianenstraat 102. Aanvang is 20.00 uur, toegang is gratis. Aanmelding is verplicht via www.christenenvoorisrael.nl/
activiteiten of (033) 245 88 24.


Platenzaak Wil’m opent op 30 september 


OSS | Platenzaak Wil’m opent op 30 september de deuren aan de Walstraat 36 in het Osse centrum. Er wordt momenteel nog volop verbouwd in het pand.

Ondernemer Willem Arts runt sinds 2014 zijn platenzaak in Veghel. Een groot succes en dat smaakte naar meer. "Ik vind dat veel mensen klagen, terwijl ik juist positief ben. Ik zoek de randjes graag op en besloot vol voor een tweede winkel te gaan. Dat ik voor Oss koos, is niet heel verrassend. Ik ben de zoon van Jan Arts die jarenlang bloemist was in de Berghemseweg tegenover de Visserskerk. Ik ben in Oss en Macharen opgegroeid, heb in Oss mijn vrouw leren kennen en krijg nu als ondernemer de kans om aan te slag te gaan in het voormalige pand van Muziekhuis Arons. Daar kocht ik als kleine jongen al mijn eerste plaatjes. Het is een geweldig pand met veel mogelijkheden. De winkel is dubbel zo groot als in Veghel en heeft drie niveaus. Een mooi avontuur."