Rijbewijskeuring


OSS | Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij Goedkope Keuringen op 17 september, 15 oktober en vervolgens eens per maand in Muzelinck aan de Raadhuislaan 18. 

Voor informatie en een afspraak belt u naar het landelijke afsprakenbureau: (085) 488 36 16. Zelf een datum reserveren kan via www.goedkopekeuringen.nl. De tarieven (inclusief BTW): 75+ B/E en medisch 40 euro, C/D/E en Taxipas 60 euro. Voordat u naar de keuring gaat, dient er eerst een Gezondheidsverklaring gekocht te worden en is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD). U beantwoordt de vragen en stuurt de Gezondheidsverklaring naar het CBR. 


Wandeling Berghkwartier


OSS | Maasland Gilde Oss houdt op woensdag 22 september om 14.00 uur een wandeling door het Berghkwartier in Oss. Belangstellenden kunnen met een ervaren stadsgids meewandelen door deze nieuwe wijk. Vertrekpunt is het plein voor hotel De Weverij aan de Oostwal. Deelnemers betalen 3,50 euro. Aanmelden kan via e-mailadres
maaslandgildeoss@hetnet.nl.