Clubavond PTCC


OSS | De Personal Thuis Computer Club (PTCC) houdt woensdag 6 oktober om 20.00 uur een clubavond in ontmoetingscentrum Meteoor aan de Oude Litherweg 20 in Oss. Er wordt uitleg gegeven over glasvezel in de gemeente Oss. Ook niet-leden zijn welkom.


Reünie Huishoudschool


BERGHEM | Er wordt een reünie georganiseerd voor leerlingen en docenten die tussen 1965 en 1968 op de Mgr. Zwijssen Huishoudschool in Oss zaten. Deze reünie is tweemaal uitgesteld en gaat door op zondag 10 oktober van 14.00 tot 19.00 uur in De Merx in Berghem. Aanmelden kan voor 1 oktober via
m.v.heumen@christ-mia.demon.nl.


Cursus AED


BERGHEM | Een AED-cursus wordt donderdag 14 oktober om 20.00 uur gegeven in De Merx in Berghem. In maximaal 3 uur weet u wat u moet doen bij hartfalen. 

Als u voor de eerste keer komt zijn de kosten 30 euro. U ontvangt een certificaat na behalen van de toets. Komt u voor een herhaling, betaalt u 10 euro. Raadpleeg uw zorgverzekeraar omdat in de meeste gevallen een AED-cursus volledig vergoed wordt. Vermeld op een briefje uw naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres. Geef het af aan de Kerkstraat 26 in Berghem. Mailen kan naar ehboberghem@gmail.com. Er is ruimte voor maximaal acht personen. Als het vol is, plannen ze een nieuwe datum. Meer informatie via (06) 12 87 55 59.