Handbalvereniging start met 'Pilot Dynamico Old Stars'

HEESCH/OSS | Handbalvereniging Dynamico wil starten met de 'Pilot Dynamico Old Stars'. "Als vereniging vinden we namelijk dat onze prachtige sport ook voor de oudere generatie is."

De pilot bestaat uit vier vrijdagen met de start op 24 september. Geïnteresseerden -wel of niet met een handbalachtergrond- zijn van 20.30 tot 22.00 uur welkom in sporthal 't Vijfeiken in Heesch. Deelname aan de pilot is gratis. Aanmelden kan via activiteiten@handbaldynamico.nl.

Eerste team
He eerste team van Dynamico startte afgelopen weekend teleurstellend in de Eredivisie. Thuis tegen DFS Arnhem leek het na de eerste helft (11-11) een spannende wedstrijd te blijven, maar in de tweede helft stortte het spel van de Oss-Heesche eredivisionist als een kaartenhuis ineen: 20-34. Dynamico moest het hebben van kleine, persoonlijke hoogtepunten, zoals de rentree van Erik Loeffen. Keeper Paul van Iperen maakte een aantal knappe reddingen in de tweede helft, onder meer een penalty en twee breaks. Bart Hanenberg en Nils Verstegen maakten hun debuut. De jongens B hadden voorafgaand aan deze wedstrijd hun eigen juniorenpartij gewonnen en mochten in de slotfase nog een paar minuten meedoen.