Drie open dagen bij Tennis-
en padelvereniging TOZ

OSS | In de herfstvakantie houdt de Osse Tennis- en padelvereniging TOZ speciaal voor de jeugd tot 18 jaar open dagen voor tennis en padel. Op maandag 25 oktober, woensdag 27 oktober en donderdag 28 oktober is er een open dag. 

Kinderen en andere belangstellenden kunnen tussen 11.30 uur en 15.30 uur een kijkje komen nemen op het tennis- en padelpark aan de Hoogheuvelstraat 75 in Oss. Om 12.00 uur is er een gratis kennismakingstraining tennis en padel. Van te voren aanmelden is niet nodig en voor een racket wordt gezorgd. "Tennis is gezellig, je speelt waar en wanneer jij het wilt, het biedt voldoende uitdaging en is de gezondste sport, blijkt uit onderzoek. Bovenal een sport die je je hele leven lang kunt doen. Bij padel gaat de bal net elke keer weer anders dan je verwacht. In de kooi moet je op alles voorbereid zijn; snelheid, de wanden, het hek, lange rally’s", aldus de vereniging.

Jeugdtoernooi
Wil je graag een tenniswedstrijd bekijken? Van maandag 25 tot en met zaterdag 30 oktober wordt bij TOZ het Kusters open jeugdtoernooi gespeeld. Meer informatie op de website www.toz.nl of mail naar jeugd@toz.nl.