'Het hele plaatje klopt momenteel bij DESO'


HEDEL/OSS | DESO is de trotse nieuwe koploper in de vijfde klasse B. Met dank aan Agonis Hoti werd Hedel met 2-4 aan de kant gezet.

DESO won vorige week met 7-2 van SBV, maar met rust stond het 1-1. Zondag uit bij Hedel ging de thuisploeg rusten met een 1-0 stand en werd het door een persoonlijke fout achterin zelfs 2-0. Daarna kreeg Agonis Hoti het op zijn heupen. Tegen SBV maakte hij er drie, tegen Hedel boog hij met vier treffers de 2-0 achterstand om in een 2-4 voorsprong. "Ik denk dat we pas wakker werden toen we met 2-0 achter kwamen. Het sterke van onze ploeg is dat we de koppies niet lieten hangen en we zijn er vol voor gegaan." Met zeven goals in twee duels is Hoti een attractie in de vijfde klasse. "Ik begon net als vorige week op 10 en na rust kwam ik op linksbuiten te staan. Ik heb wel laten zien dat mijn voorkeur op die positie ligt." Hoti blijft bescheiden en dankt zijn ploeggenoten. "Er zijn een aantal spelers bijgekomen die mijn gedachten in het veld begrijpen. En met John Putters is er een trainer die me veel vertrouwen geeft. Het hele plaatje klopt." 

MOSA'14
Komende zondag komt MOSA'14 op bezoek. De Oijense/Macharense combinatie speelde afgelopen weekend met 1-1 gelijk tegen Ruwaard.