De Verenigde Spelers.
De Verenigde Spelers.

Nieuwe voorstelling van De Verenigde Spelers

Algemeen

OSS | Toneelvereniging De Verenigde Spelers presenteert dit jaar hun toneelvoorstelling voor volwassenen: In voor- en tegenspoed. De voorstellingen zijn op vrijdag 5 november en zaterdag 6 november te zien in de Marag Zaal van De Lievekamp. De kaartverkoop van de voorstellingen is inmiddels gestart via www.lievekamp.nl

Al sinds 1944 presenteert toneelvereniging De Verenigde Spelers uit Oss toneelvoorstellingen voor jong en oud. Een volwassen spelersgroep in de variabele leeftijd van 20 tot 60 jaar, maar allemaal met evenveel enthousiasme en passie voor toneel. In het verleden werkte deze actieve toneelvereniging al mee aan diverse activiteiten, zoals De Lievekamp Kerstspecial, Internationale Vrouwendag en de uitreiking van de SP Kinderlintjes.

In voor- en tegenspoed
Twee maanden geleden hebben Karlijn en Michel elkaar via Tinder ontmoet en nu al besluiten ze te gaan trouwen. Logisch! In deze leuke, ontroerende en vooral zeer herkenbare voorstelling zien we hoe voor- en tegenstanders - vrienden, familie en ook de ambtenaar van de burgerlijke stand - omgaan met hun voornemen.