15 jaar Bossbloemen


OSS | Bossbloemen is een begrip in het Osse centrum. Dit jaar is de winkel 15 jaar gevestigd aan de Kruisstraat 46.

Bossbloemen heeft planten en bloemen die allen voldoen aan een duurzaamheidskenmerk. Er is een uniek aanbod. Ook zijn er allerlei vazen en potten verkrijgbaar. "We doen lekker ons eigen ding en zijn niet aangesloten bij een grote organisatie. Alles wat we maken doen we zelf. We werken op een heel natuurlijke manier met veel plantaardige materialen. We zijn een mooie winkel en zorgen voor een bijzondere beleving", aldus Willem-Jan en Patricia Reuser.

Klanten
Hun klantenkring is breed. Zo mochten ze in de loop der jaren grote bijeenkomsten 'aankleden', zoals het Business Gala Oss, maar ook feesten in bijvoorbeeld Frankrijk en Friesland. Veel bedrijven kloppen bij Bossbloemen aan, zoals voor het verfraaien van een showroom. "In de coronatijd is het aantal zakelijke klanten flink teruggevallen, maar zagen we een duidelijke groei bij particulieren. Die particulieren blijven en gelukkig loopt de zakelijke markt weer als vanouds."

Groei
Willem-Jan en Patricia hebben het uitstekend naar hun zin in de Osse stad. "Er vinden mooie ontwikkelingen plaats. Zo zien we dat de stad meer bewoners krijgt en dat het drukker op straat is. In onze winkel zien we nog steeds vaak nieuwe gezichten. Oss begint meer en meer een echte stad te worden. De plannen voor de toekomst zien er goed uit. Wij zitten hier met veel plezier en blijven dat de komende jaren zeker doen." Kijk voor meer informatie op de website www.bossbloemen.nl of bel naar telefoonnummer (0412) 62 66 63.