Alzheimer Café Oss


OSS | Mantelzorger zijn van iemand die je lief is met een vorm van dementie. Uw partner/familielid verandert, de toekomst wordt onzeker, u gaat taken overnemen en praktische zorg bieden. De psychische belasting kan groot zijn, maar er zijn ook positieve ervaringen van mantelzorgers. 

Hier gaat het op 8 november over tijdens het Alzheimer Café Oss. Danielle van Kol, casemanager dementie en Hetty van Amstel, sociaal werker dementie/ouderen bij ONS welzijn presenteren deze avond. Het Alzheimer Café is bedoeld voor mensen met dementie, hun partners, hun kinderen, vrijwilligers, hulpverleners en andere belangstellenden. Graag aanmelden vanwege het maximum toegestane aantal bezoekers via alzheimercafeoss@ons-welzijn.nl. De toegang is gratis. Om 19.30 uur start het programma tot 21.00 uur. De locatie is ontmoetingscentrum Meteoor aan de Oude Litherweg 20 in Oss. Voor meer informatie is Hetty van Amstel bereikbaar via (06) 35 11 18 21.


Dementieavond


BERGHEM | 'Dementie, en dan?' Dat is het onderwerp van de  
DEMENTIEDinsdag op 9 november in De Merx in Berghem.

Met Angelique van Geenen en Brigitte Timmers zijn er twee ervaringsdeskundigen uitgenodigd. Zij zullen een workshop geven over dementie. Er is volop ruimte voor voorbeelden uit de dagelijkse praktijk, vragen, interactie en het bespreken van praktische tips. De bijeenkomst begint om 20.00, de toegang is gratis.