Sinterklaas op 14 november in Heesch


HEESCH | Sinterklaas komt op zondag 14 november aan in Heesch. De organiserende commissie hoopt dat het 'traditionele bezoek' weer door kan gaan, dus een intocht door het centrum en een Sinterklaasfeest in De Pas.

Vorig jaar was er vanwege corona geen Sinterklaasintocht in Heesch. Wel werd een show gehouden die te zien was via een livestream. Dit jaar is de kans groot dat kinderen de Goedheiligman wel in levende lijve kunnen zien. "Achter de schermen zijn we volop bezig om er voor de kinderen een geweldige dag van te maken. Uiteraard is het programma nog onder voorbehoud en houden we ons ook op de dag van de intocht aan de door de overheid opgelegde coronamaatregelen. Hierover volgt later meer informatie", aldus de organisatie. Meer informatie op www.facebook.com/
SinterklaasIntochtHeesch/


Sinterklaasfeest


MAREN-KESSEL | Een Sinterklaasfeest vindt zaterdag 20 november vanaf 14.30 uur plaats in Maren-Kessel. De Goedheiligman komt aan in de Kesselse Waard. De Sint en zijn pieten lopen vervolgens via het kerkpad naar De Sleutel om daar samen met kinderen verder te feesten.