Moody's open in Oss


OSS | Moody's vestigt zich in december aan het Walplein 2 in het Osse centrum. Dat meldt centrummanager Jack van Lieshout op social media. Moody's is een lunchclub met onder andere sandwiches, juices en smoothies, koffie, pannenkoeken en wafels.


Wapens ingeleverd


OSS/HEESCH | Bij de politie-eenheid Oost-Brabant zijn tijdens de landelijke wapeninleveractie ‘Drop your Knife’ 150 wapens ingeleverd. 

Tussen 11 en 18 oktober konden mensen op een aantal plekken anoniem en straffeloos hun steek- en nepwapens inleveren. In de twaalf gemeenten die meededen in Oost-Brabant werden naast messen onder meer enkele (nep)vuurwapens, zwaarden, dolken, ploertendoders en knuppels ingeleverd. In het gebied ‘Maasland’ (waar Oss en Bernheze onder vallen) werden 42 wapens ingeleverd.


Felle brand in Geffen


GEFFEN | Een uitslaande brand heeft vorige week woensdagnacht een woonboerderij in Geffen verwoest. De brand aan de Runrotstraat brak rond 00.50 uur uit. Ondanks alle inzet kon niet worden voorkomen dat het dak en de zolder werden verwoest. De brand ontstond door een blikseminslag. Er raakte niemand gewond.