Alzheimer Café Oss met klinisch geriater


OSS | Wat is dementie? Wanneer is er sprake van dementie? Wat zijn de oorzaken en wat is er aan te doen? Op maandag 13 december geeft Mascha Kuijpers hier uitleg over tijdens het Alzheimer Café en zal zij ook ingaan op vragen uit de zaal. 

Kuijpers is klinisch geriater in ziekenhuis Bernhoven en nauw betrokken geweest bij het opzetten van het klinisch geriatrisch dagcentrum en de valpolikliniek.

Doelgroep
Iedereen is van harte welkom in het Alzheimer Café. Het café is bedoeld voor mensen met dementie, hun partners, hun kinderen, vrijwilligers, hulpverleners en andere belangstellenden. Aanmelden kan door te mailen naar alzheimercafeoss@ons-welzijn.nl. Via dit mailadres is ook meer informatie verkrijgbaar. De toegang is gratis.

Geopend
Om 19.00 uur opent het Alzheimer Café haar deuren in ontmoetingscentrum Meteoor aan de Oude Litherweg 20 in Oss. Om 19.30 uur start het programma en de avond duurt tot 21.00 uur. 

Meer informatie
Het Alzheimer Café wordt georganiseerd door de Alzheimerafdeling Brabant Noord-Oost en ONS welzijn in samenwerking met BrabantZorg, Breederzorg en de werkgroep. Bel voor meer informatie naar ONS welzijn: telefoonnummer (088) 374 25 25.