Hartjes voor ondernemers


Oss vierde op vrijdag 19 november de Dag van de Ondernemer. Op die dag gingen burgemeester en wethouders bij bedrijven langs om hen letterlijk en figuurlijk een hart onder de riem te steken.

Dit als dank voor het lef en ondernemerschap waarmee Osse bedrijven de lokale economie laten draaien en zorgen voor banen en inkomen. De gemeente Oss telt meer dan 5.000 bedrijven. Van eenmanszaken tot grote multinationals. Zij zijn de motor van de Osse economie en brengen welvaart en welzijn. Met een pot vol snoephartjes brachten burgemeester, wethouders en gemeentelijke accountmanagers voor bedrijven een bezoek aan elf ondernemers door de hele gemeente.  Andere ondernemers ontvingen een hartverwarmende digitale boodschap van waardering. Centrummanagement Oss deed mee aan de hartjesactie en ging met ruim 300 potten vol hartjes op pad.


Unne Rikken terug in stad


Unne Rikken is terug aan De Schakel 15 in het Osse centrum. De zaak is gespecialiseerd in design verlichting, design meubelen en unieke in- en exterieurconstructies. 

Dankzij VOLOP Oss kreeg ondernemer Bas Rikken juni vorig jaar de kans om zich te vestigen in de stad. Het avontuur duurde zeven maanden, waarna Rijp Vintage in het pand kwam. Nu is Unne Rikken terug in het pand. Kijk voor meer informatie op de website www.unne-rikken.nl of op social media.