Dennis van Aarssen.
Dennis van Aarssen. Foto:

Grote bigband show met Dennis van Aarssen

OSS | Tijd om te swingen. Op zaterdag 11 december speelt zanger Dennis van Aarssen met zijn bigband het dak van de Grote Zaal van De Lievekamp tijdens zijn nieuwste show Swinging On A Star

Als kleine jongen had hij de droom om artiest te worden. Nadat de 7-jarige Dennis van Aarssen het album Swing When You're Winning van Robbie Williams hoorde, raakte hij verliefd op de swing-muziek. Na zijn winst van het negende seizoen van The Voice of Holland in 2019 als kandidaat in het team van coach Waylon, was daar dan zijn grote nationale doorbraak in de stijl waar hij zoveel van houdt. In 2020 sleepte Dennis met het nummer Forever You zelfs een prestigieuze Edison Jazzism publieksprijs in de wacht. Na een turbulent jaar waarin alles anders was, gaat hij opnieuw met tien muzikanten het theater in.

Swinging On A Star
Elke dag moet gevierd worden en dat is precies waar de nieuwe voorstelling van Dennis van Aarssen om draait. Een swingende avond vol met oude muziek en nieuwe songs. Met de DvA bigband speelt hij een verrassende combinatie van herkenbare hits van onder andere Frank Sinatra, Michael Bublé en Jamie Cullum en songs uit zijn eigen repertoire.