Hella van der Wijst komt naar de Groene Engel.
Hella van der Wijst komt naar de Groene Engel.

Lezing Hella van der Wijst over rouwverwerking

Algemeen

OSS | Een lezing van Hella van der Wijst over rouwverwerking vindt woensdag 22 december om 20.00 uur plaats in de Groene Engel. Het gaat om een initiatief van Bibliotheek Oss in samenwerking met hospice de Oase en Rouwcafé Oss.

De in Veghel geboren Hella van der Wijst (1964) is auteur, journalist en presentator. Bij het grote publiek is ze bekend van televisieprogramma’s als ‘De Wandeling’ waarin ze al wandelend bekende en minder bekende Nederlanders interviewde en ‘Ik mis je’ waarin ze wekelijks een gesprek voerde bij het graf van een geliefde. Als ambassadeur was ze betrokken bij de Vastenactie, de Nationale Sportweek en de Vereniging van Mensen met Brandwonden.

Boeken
In 2019 bracht ze het boek ‘Troost’ uit met twintig ervaringsverhalen van mensen die geliefden verloren. Eind vorig jaar verscheen haar boek ‘De kracht van samen’ waarin ze de impact van het coronavirus op kleine gemeenschappen in haar geboortestreek beschrijft.

Tickets
Kaarten zijn 6 euro voor leden van de bibliotheek en 8 euro voor niet-leden en verkrijgbaar via de website www.nobb.nl/activiteiten en in alle vestigingen van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken. Bij verlenging van de lockdown krijg je automatisch je geld retour en word je op de hoogte gebracht wanneer de lezing opnieuw wordt ingepland.

Coronatoegangsbewijs
Let op: in de Groene Engel heb je als bezoeker een coronatoegangsbewijs nodig. Hiermee bewijs je dat je gevaccineerd bent, of negatief getest bent of dat je eerder corona hebt gehad.