Een smaakvolle kerst met De Visscher Visspecialiteiten uit Oss.
Een smaakvolle kerst met De Visscher Visspecialiteiten uit Oss.

Een smaakvolle kerst met De Visscher Visspecialiteiten uit Oss

Zakelijk

OSS | Ook dit jaar zijn ze bij De Visscher Visspecialiteiten in Winkelcentrum De Ruwert alweer volop bezig met de voorbereidingen van de komende feestdagen. Om het voor u dit jaar nog makkelijker te maken zijn ze gebruik gaan maken van een webshop met een compleet assortiment aan de lekkerste visdelicatessen.

Zoals klanten van De Visscher Visspecialiteiten zijn gewend, is er dit jaar ook weer een ruime keuze uit diverse visschotels, dagverse sushi en sashimi, kant-en-klaar maaltijden, schaal- en schelpdieren of de lekkerste hapjes voor bij de borrel. Al deze heerlijkheden kunt u vinden op www.devisscheross.nl. Online bestellen en afrekenen is eenvoudig en u hoeft uw bestelling alleen nog maar op de gewenste dag op te halen.
Speciaal voor de komende feestdagen zijn er extra afhaaltijden tijdens eerste en tweede kerstdag van 11.00 tot 13.00 uur. Op de kerstdagen is de winkel verder gesloten. Mocht u onverhoopt niet in de gelegenheid zijn om online te bestellen, dan kunt u in de winkel langskomen en wordt er gezocht naar een passende oplossing.