Hoogste punt van nieuwbouw Van Munster Recyclers bereikt.
Hoogste punt van nieuwbouw Van Munster Recyclers bereikt.

Hoogste punt van nieuwbouw Van Munster Recyclers bereikt

Zakelijk

OSS | Het hoogste punt van de bouw van Van Munster Recyclers op industrieterrein Vorstengrafdonk in Oss is bereikt. Hier wordt volgende week bij stilgestaan, uiteraard rekening houdend met de coronamaatregelen.

Hiermee bereikt het bedrijf de laatste fase van de bouw van meerdere hallen waar Van Munster diverse materialen, waaronder papier en EPS, in zal gaan verzamelen, sorteren en verwerken. Een deel van de productie vindt nu nog plaats in Heesch aan de Zoggelsestraat. Onder andere de reststromen papier, hout en EPS worden hier ingezameld en verwerkt. Eind 2022 zal de gehele bedrijfsoperatie Van Munster Recyclers vanuit Oss plaatsvinden. Ook de gehele dienstverlening van zusterorganisatie Reisswolf Heesch, welke specialist is op gebied van vernietiging van vertrouwelijke documenten en datadragers, zal volgend jaar volledig in Oss plaatsvinden.

Dienstverlening
Sinds begin 2019 betrok Van Munster Recyclers het pand aan de Keltenweg 40 in Oss, waar al snel een deel van de dienstverlening werd uitgevoerd. Ook de afdelingen administratie, directie, ICT en verkoop houden inmiddels al ruim twee jaar hier hun kantoor.