Afbeelding
Foto:

Rieten manden in huis functioneel en zorgen voor warme sfeer

Zoek je een makkelijke manier om je interieur op te leuken? Dan is het een goed idee om rieten manden te kopen! Naast het fraaie uiterlijk zijn deze accessoires natuurlijk ook nog eens functioneel. Een rieten mand biedt talloze opbergmogelijkheden, zodat je huis er weer netjes en opgeruimd uitziet. Nog niet overtuigd? Lees dan snel verder, want hieronder vind je van Het Mandenhuys drie voordelen van rieten manden!
1. Functioneel
Rieten manden zijn ten eerste natuurlijk heel praktisch om in huis te hebben, aangezien je er spullen in kunt opbergen. Je hebt de keuze uit verschillende groottes, dus je kiest altijd een exemplaar dat bij jouw behoefte past. Rieten manden kun je zelfs op het toilet neerzetten, waar je op een stijlvolle manier toiletrollen en andere toiletbenodigdheden in kunt bewaren. En heb je bijvoorbeeld een urban jungle interieur met veel planten? Dan kun je de rieten manden gebruiken als een pot voor de planten. Tip: zet een aantal manden van verschillende formaten met planten erin bij elkaar en creëer je eigen unieke plantenhoekje.

2. Warme sfeer in huis
Rieten manden zien er daarnaast natuurlijk ook nog eens heel leuk uit. Het materiaal geeft een gezellige sfeer in huis en je kunt ze bijna overal neerzetten om je interieur een upgrade te geven. Zet er bijvoorbeeld eentje naast de bank en doe er een dekentje en kussens in. Dit ziet er een stuk opgeruimder uit. Krijg je het koud, dan ligt de mand binnen handbereik!

3. Verschillende soorten
Wil je een speels effect creëren met rotan manden? Kies dan voor rieten manden in verschillende kleuren, groottes en vormen. Rotan heeft een beige/bruine kleur, maar er zijn ook manden verkrijgbaar in zwart of een combinatie van meerdere kleuren. Verder heb je bij Het Mandenhuys de keuze uit bijvoorbeeld ronde of vierkante manden.