Sushi Eight opent in stad


Sushi Eight gaat zich vestigen in het Osse centrum. 

In het pand aan het Heschepad 91 wordt momenteel gewerkt aan het pand. Mogelijk dat later deze maand de deuren open gaan. De zaak richt zich op takeaway en bezorgen. Sushi Eight heeft vestigingen in diverse plaatsen, vrijwel allemaal in de provincie Noord-Brabant.


Sfeerverlichting


Op diverse plaatsen in het Osse centrum is sfeerverlichting aangebracht. Op deze manier willen de centrumondernemers bezoekers een extra warm gevoel bezorgen. Deze foto is gemaakt naast de ‘bouwval’ waar in de toekomst het WalKwartier komt.


Koopzondag 


Bent u op zoek naar een mooi cadeau zo kort voor kerst? Kom dan op zondag 19 december naar het Osse centrum. Tussen 12.00 en 17.00 uur openen de winkels hun deuren. Ook de horecagelegenheden zijn uiteraard geopend.


Veilig bezoek


Het zijn voor veel ondernemers zware tijden. Centrummanager Jack van Lieshout roept mensen op om vooral naar de stad te blijven komen en de richtlijnen in acht te nemen. 

"Horecaondernemers en winkeliers zullen dat ook doen voor de veiligheid van alle centrumbezoekers. Wij als centrummanagement gaan inzetten op wat nog kan, zoals sfeerverlichting en straatmuziek."