Het eerste optreden was op vrijdag van de 3JS.
Het eerste optreden was op vrijdag van de 3JS. Foto: Ad van de Graaf

Succesvolle aftrap van Theater Aan Het Water

VEGHEL | Theater aan het Water op de Noordkade in Veghel heeft een succesvol openingsweekend achter de rug. Net op rijd maakte de regen plaats voor de zon. De 3JS hadden op vrijdagavond de eer om als allereerste op te treden in het openluchttheater. Op zaterdag stond Guido Weijers op het podium. Theater De Blauwe Kei, initiatiefnemer van het Theater aan het Water, blikt terug op een geslaagd weekend.

Afgelopen weekend was de aftrap van Theater Aan Het Water, het buitenprogramma van De Blauwe Kei op de Noordkade. Het weer was prachtig, bezoekers genoten zichtbaar van éindelijk weer een avond (of middag) theater en ook artiesten waren enthousiast om weer voor publiek te spelen. Dat maakte het eerste weekend van Theater Aan Het Water tot een succes.
Tot en met zondag 29 augustus staan er nog optredens gepland op de Veghelse Noordkade.

3JS
De Volendamse 3JS hadden de eer om op vrijdagavond het podium te openen. Dit deden ze met prachtige Nederlandse nummers én een potje rock van hun ‘muzikale heroes’. Er werd flink meegezongen.

Guido Weijers
Zaterdag was het volle bak bij cabaretiers Guido Weijers, Ruud Smulders en Andries Tunru en op zondag genoot het (jonge) publiek van een kinder-rockconcert van Hippe Gasten.

Extra shows
Theater De Blauwe Kei heeft twee nieuwe shows toegevoegd aan het programma van Theater Aan Het Water: ABBA Fever, de ultieme ABBA tribute, en One Of These Nights - Summer Edition, met het beste van de Amerikaanse Westcoastmuziek.

ABBA
Het wordt een feestje aan de kade met de grootste hits van ABBA. Op zaterdag 7 augustus beleef je de sfeer en energie van een liveconcert van de vier wereldberoemde artiesten uit Zweden. ABBA Fever neemt je mee op reis naar de jaren 70, inclusief de extravagante kostuums. Uiteraard komen onder andere de hits Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo voorbij. Deze worden gecombineerd met de mooiste anekdotes uit de geschiedenis van ABBA.


Extra shows Theater Aan Het Water aangekondigd.



One Of These Nights
Motel Westcoast brengt op zaterdag 28 augustus het beste van de Amerikaanse Westcoastmuziek samen in een wervelende show. De stemmen van Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Brenda Bee én Julian Thomas lijken ervoor gemaakt om samen te zingen.
Samen met meestergitarist Jeff Zwart spelen zij songs van onder andere de Eagles, Doobie Brothers, Fleetwood Mac, Cindy Lauper, Beth Hart en Crosby, Stills & Nash.

Programma
De komende weken staan er nog volop optredens op het programma van Theater Aan Het Water, waaronder van Mark van de Veerdonk, Peter Pannekoek, Mercy John, Dirk Scheele, Steven Brunswijk en Ellen ten Damme.

Het gehele programma is te vinden op blauwekei.nl/theateraanhetwater.

Het openluchttheater is een initiatief van De Blauwe Kei.