Steeds meer deelnemers voor
Het VerhAal op 29 augustus

VEGHEL | De organisatie van Het VerhAal is vol op stoom. Peter Faber, Stella Bergsma, Amara van der Elst, Hoorn des Overvloeds, Ellen van Geel, Annelies van Wijk… Een kleine greep van namen uit de lange lijst schrijvers, muzikanten, theatermakers, acteurs en performers die klaar staan om hun uitgesproken visie te geven tijdens de vierde editie van Het VerhAal op 29 augustus.

Tien kilometer literatuur, kunst, muziek en veel meer langs rivier de Aa tussen Veghel en Heeswijk Dinther. Met optredens van kleurrijke mensen met bijzondere ideeën en kunstprojecten, om te verwonderen, te verwarren en elkaar een beetje wakker te schudden. Wandel of fiets de hele route, ga een stukje met de fluisterboot of pendel met de bus. Deze stopt op verschillende punten op de route zoals bij de Bibliotheektuin in Veghel, de Kilsdonkse Molen, Kasteel Heeswijk en de Noordkade.
"Wil je ons helpen om er weer een onvergetelijk evenement van te maken? Meld je dan aan. We hebben nog ruimte voor uitgesproken optredens voor in de pendelbus en langs de route. Ben je meer een sjouwer of een bouwer? Help ons dan bij het opbouwen van het festival op 28 en 29 augustus", aldus de organisatie. Ga voor meer informatie naar hetverhaal.nu.