Afbeelding

Kijk in mijn wijk

Algemeen

VEGHEL | De Veghelse wijk De Bunders, Deelwijk De Weiden staat op 6 november centraal tijdens een Kijk in mijn wijk (voorheen wijkschouw) onder leiding van Lianda de Vos, wijkbeheerder gemeente Meierijstad, wijkraadsleden en enige bewoners. Verzamelpunt is de De Spil. De wijkschouw duurt van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Samen met de bewoners maakt de wijkbeheerder van gemeente Meierijstad een wandeling door de buurt, Kijk in mijn wijk. Tijdens deze rondgang wordt gekeken naar de verbeterpunten in de openbare ruimte, bijvoorbeeld het onderhoud van het straatwerk, hoeveelheid zwerfafval, overhangend groen, verkeersproblemen. Soms worden ook andere instanties uitgenodigd om mee te lopen, zoals de wijkagent, een boa of een opbouwwerker. Ter plaatse licht de wijkbeheerder of één van de andere deskundigen de aandachtspunten toe en beantwoordt hij vragen. Ook geeft hij informatie over de richtlijnen van bestaand beheer en onderhoud. Verder kunnen tijdens de wijkschouw afspraken gemaakt worden over de werkzaamheden die de bewoners zelf willen uitvoeren.

Inbreng is welkom
Bewoners van De Weiden zijn welkom om mee te lopen. Aandachtspunten mailen mag ook: secretaris@wijkraaddebunders.nl.

De Donken
Op 6 november na de middag, van 13.00 uur tot 15.00 uur, vervolgen we met een Kijk in mijn Wijk De Donken. Verzamelen om 13.00 uur bij De Spil.
Bewoners van De Donken kunnen meelopen of input geven via de mail: secretaris@wijkraaddebunders.nl.