Het PieterBrueghelHuis.
Het PieterBrueghelHuis.

Uitverkoop bij de Swopshop

Algemeen

VEGHEL | Vanwege een enorme voorraad speelgoed, waaronder educatief speelleermateriaal, poppen, auto’s, heel veel spellen, puzzels en boeken, organiseert de Swopshop eenmalig een uitverkoopavond voor iedereen die daar belangstelling voor heeft. Deze avond mag er dus niet geruild worden met muntjes maar kan er contant betaald worden. Met de decembermaand in het vooruitzicht kun je nu je slag slaan.

Op donderdagavond 4 november tussen 18.30 en 20.30 uur kun je terecht in de Swopshop, gehuisvest in het Pieter Breugelhuis. De opbrengst gaat naar een goed doel rond Sinterklaas.

Geen geld
Bij de Swopshop, speelgoedruilwinkel, kan men normaal gesproken gebruikt speelgoed ruilen tegen ander goed, compleet en schoon gebruikt speelgoed. Er komt geen geld aan te pas. Speelgoed waar thuis niet meer mee gespeeld wordt of wat de kinderen ontgroeid zijn, levert men in voor ander speelgoed. Op deze manier heeft iedereen de mogelijkheid om aan ‘nieuw’ speelgoed te komen. Het speelgoed wat ingeleverd wordt moet dan ook netjes en compleet zijn, zodat er een ander kindje weer blij mee gemaakt kan worden.