Rauw & Gauw opent in Veghel

VEGHEL | Een maaltijd bestellen, maar eens geen patat of pizza? Vanaf nu kun je in Veghel ook een pokébowl laten bezorgen door Rauw & Gauw. Fast food, maar dan gezond en lekker. Rauw & Gauw heeft zijn intrek genomen in een pand aan het Heilig Hartplein.

De pokébowl komt oorspronkelijk uit Hawaii en bestaat uit een laag (sushi)rijst met daarop verse rauwe vis, groente, een bijpassende dressing en andere smaakmakers om het af te maken. Dit alles gaat in een kommetje, oftewel een bowl. Bij Rauw & Gauw serveren ze ook een kip- en een vegabowl.
Na meer dan een jaar open te zijn in Gemert, wordt nu een tweede Rauw & Gauw in Veghel geopend. Oprichter is Jan Roosjen. Toen hij vanuit de stad weer in Gemert kwam wonen, miste hij hier het gemak van een lekkere en gezonde afhaalmaaltijd. In steden zijn de bowls al een tijdje hartstikke hot. Zo ontstond het idee voor Rauw & Gauw. Jan runt de zaken samen met zijn nichtje Annemarth.

Rauw & Gauw opent aankomend weekend (30 en 31 oktober) haar deuren. Hierna zijn de openingstijden van donderdag tot en met zondag van 16.00 tot 20.30 uur. Bestellen kan via: www.rauwengauw.nl, tijdens openingsdagen de gehele dag tot 20.00 uur. De bowl kan worden thuisbezorgd of worden afgehaald aan het Heilig Hartplein 13.