Muziek in de spotlights in Theater De Blauwe Kei

VEGHEL | De Blauwe Kei trapt de maand december af met twee muzikale voorstellingen: Nashville@Noordkade en Rootsriders. Beide bijzondere muziekprogramma’s waarin je geniet van de muziek en het verhaal achter de nummers. Theaterconcert Nashville@Noordkade is op vrijdag 3 december om 20.15 uur te zien. De Bob Marley tributeband Rootsriders staat op zaterdag 4 december om 20.15 uur in de Grote Zaal van het theater aan de Noordkade.

Twee avonden gevuld met muziek: Nashville@Noordkade, een theaterconcert in festivalsfeer speciaal voor en door De Blauwe Kei samengesteld, is een muziekprogramma met Erik Neimeijer, Pieternel, Micah & Julia en de band Def Americans. Zij nemen je helemaal mee naar de sfeer van muziekhoofdstad Nashville. Rootsriders is een spetterende greatest hits show met de tijdloze muziek van Bob Marley. Om de 75ste geboortedag van The King Of Reggae te vieren brengen ze zijn beste nummers ten gehore zoals I Shot The Sheriff, Is This Love en Get Up Stand Up.

Tickets voor Nashville@Noordkade kosten 24 euro (inclusief drankje), tickets voor Rootsriders kosten 25 euro (inclusief drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, via 0413-342555 of aan de theaterkassa.