Alpha Cursus: ‘Wil je ontdekken wie Jezus is?’

Algemeen

KELDONK | Geen idee wie Jezus nou eigenlijk is? Wil je ontdekken wie Hij is? Kom je nooit in een kerk? Of ken je de kerk, maar wil je meer weten over God en de Bijbel? Wil je weten wat christenen geloven? Heb je vragen over wie God is in de wereld van vandaag? Wat zijn jouw levensvragen, wat zijn jouw twijfels of overtuigingen? Op 13 januari 2022 start er een Alpha Cursus in Keldonk.

Alpha is een introductie in het christelijk geloof. Wereldwijd hebben ruim 29 miljoen mensen in 169 landen een Alpha Cursus gevolgd. In Nederland waren dat ruim 250.000 mensen.
In twaalf interactieve avondbijeenkomsten en één zaterdag ga je het avontuur aan: ontdek voor het eerst of opnieuw wat het christelijk geloof inhoudt.
“De Alpha Cursus biedt je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. We beginnen iedere avond met een gezamenlijke maaltijd – even tijd om de (werk)dag achter je te laten, mensen te leren kennen en bij te praten. Dan volgt een inleiding over een onderwerp over het thema van de avond, vaak met een filmpje. In vaste kleine groepjes praten we door over datzelfde thema. En er is ruimte voor al je vragen”, aldus organisatoren Bernard Koolen en Erik Bakker.

Inloopavond
De cursus bestaat uit twaalf donderdagavonden (één thema per avond) en een zaterdag (drie thema’s). “We starten op donderdag 13 januari met een inloopavond. Alle avonden vinden plaats in onze woning: Meester van der Lindenstraat 31 in Keldonk. We hopen op een grote opkomst. Als het niet meer in ons huis past, dan wijken we uit naar een grotere locatie”, besluit Koolen. De Alpha Cursus is gratis.

Kijk voor meer informatie op www.alphacursus.nl.