Afbeelding

Normaal tribute Kiek Uut! treedt op in De Afzakkerij

Algemeen

VEGHEL | De band ‘Kiek Uut staat zondag 12 december om 14.00 uur op het podium van De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel. Ze brengen een muzikale ode aan Normaal, de bluesrock band uit de Achterhoek. Ooit ontstaan in een tijd waarin de term ‘boeren’ tot geuzennaam werd verheven en waar door de songteksten in Achterhoeks dialect te zingen de ‘boerenrock’ werd geïntroduceerd in Nederland en België. Elk optreden staat garant voor een ‘Oerend hard’ feest. 

Verwacht een lekker rechttoe-rechtaan optreden met rasechte høkers als: ‘Ik bun moar een eenvoudige boerenlul’. ‘De motorcorss is OHIO’, ‘Deurdonderen’ en ‘Oeh, wat een volk’, maar ook een ingetogen ballad als ‘De ballade van een muzikant’.
Ideale gelegenheid dus om in de beste traditie van Normaal – met een koude pot gerstenat in de hand lekker mee te rocken. Met Vincent van Sleeuwen (zang), Mark Ooiman (gitaar), Bart van der Kemp (gitaar), Harm van Dalen (basgitaar) en Mart Welten (drums) hebben ze een goed gevuld podium.

Zitplaatsen
Voor (gratis) toegang geldt het coronatoegangsbewijs en gelet op het beperkte aantal zitplaatsen in De Afzakkerij is vol is vol.

Kiek Uut!