In de workshopweek worden vele gratis workshops aangeboden.
In de workshopweek worden vele gratis workshops aangeboden. Foto:

Gratis workshopweek Volksuniversiteit Oss

OSS | Afgelopen jaar was een bijzonder jaar, dat in het teken stond van het 50-jarig jubileum van Volksuniversiteit Oss en helaas ook overschaduwd door de lockdown vanwege het coronavirus. Desalniettemin sluit Volksuniversiteit Oss haar jubileumjaar af met wederom een gratis workshopweek. Van donderdag 9 september tot en met zondag 12 september worden er diverse workshops gegeven. Deelname is gratis! Inschrijven is al mogelijk.

Volksuniversiteit Oss is dé taalaanbieder in deze regio. Daarnaast is er een uitgebreid aanbod op het gebied van onder meer persoonlijke ontwikkeling, kunst & maatschappij, digitaal en ondernemen. Kortom, een breed aanbod voor iedereen. Door de jaren heen heeft Volksuniversiteit Oss dan ook haar sporen verdiend op het gebied van klassikale cursussen in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht van de docent.

Gratis workshops
Ter afsluiting van het jubileumjaar organiseert Volksuniversiteit Oss een gratis workshopweek van 9 tot en met 12 september. In deze week worden vele gratis workshops aangeboden. Op deze manier kun je kennis maken met het aanbod van Volksuniversiteit Oss, de diverse cursussen en workshops, welke dit najaar in het programma zijn opgenomen.

Online inschrijven
Wil je deelnemen aan één van de gratis workshops, meld jezelf dan online aan. Bovendien ontvang je bij inschrijving van een cursus én betaling vóór 13 september een korting van 5 procent op het gehele cursusaanbod. Kijk voor het volledige aanbod op www.volksuniversiteitoss.nl.

Informatie taalcursussen
Heb je specifieke vragen over een taalcursus, kom dan naar één van de open dagen, waarbij de diverse taaldocenten aanwezig zullen zijn om vragen te beantwoorden en je niveau te bepalen. Hiervoor kun je gewoon binnenlopen en is aanmelden niet nodig.

Maandag 06 september alléén Nederlands NT2, van 19.00 tot 21.00 uur, Volksuniversiteit Oss, Kruisstraat 94

Donderdag 09 september, van 19.00 tot 21.00 uur, Udens College, Pres. Kennedylaan 22 b

Zaterdag 11 september, van 10.00 tot 14.00 uur, Volksuniversiteit Oss, Kruisstraat 94.

Kijk voor het programma op www.volksuniveristeitoss.nl/gratis-workshops.


Afwijkende openingstijden bibliotheek Boekel

BOEKEL | In de maand augustus vindt de Kermis en BoeCult plaats in Boekel. Voor de bibliotheek gelden dan aangepaste openingstijden.

Op zaterdag 31 juli is de bieb bemand geopend van 10.00 tot 13.00 uur.
Op zondag 1 augustus, maandag 2 augustus en dinsdag 3 augustus is de bibliotheek de hele dag gesloten. Op zaterdag 28 augustus zijn de deuren bemand geopend van 10.00 tot 13.00 uur, en zondag 29 augustus is de bieb de hele dag gesloten.