Volkelse raamversiering voor woonzorglocatie Sint Antonius

VOLKEL | Een aantal Volkelse ondernemers en Vrienden van d’n Tap organiseerden afgelopen december het dorpsevenement ‘Volkels geluksmomentje’. Er werd voor en door Volkelaren geld ingezameld om allerlei grote en kleine wensen van mede-inwoners mogelijk te maken. Medewerkers, vrijwilligers en bewoners van woonzorglocatie Sint Antonius hebben toen ook hun steentje bijgedragen. En daar worden ze nu ook voor beloond, want hun eigen wens gaat ook in vervulling.

Die wens was een hele grote raamsticker in de hal met foto’s van Volkel, zodat bewoners daar herinneringen aan op kunnen halen. Inmiddels is in de woonzorglocatie de speciale raamsticker geplaatst, en kan iedereen bij Sint Antonius gaan genieten van hun eigen Volkelse geluksmomentje.

Geld inzamelen
Om geld in te zamelen voor het Volkels geluksmomentje hadden medewerkers, vrijwilligers en bewoners van Sint Antonius kopjes gevuld met vogelvoer en deze verkocht. De gehele opbrengst daarvan is aan Volkels geluksmomentje geschonken om met dat geld wensen van andere Volkelaren in vervulling te laten gaan.