Maashorst Vooruit maakt verbinding met inwoners

UDEN | "Niet de politiek maar onze inwoners moeten de inhoud van ons verkiezingsprogramma bepalen." Dat vindt Maashorst Vooruit. "Je moet met inwoners praten en weten wat er leeft, dat doe je door te luisteren en samen te praten."

De op dit moment grootste Landerdse politieke partij Maashorst Vooruit maakt verbinding met inwoners uit alle kernen.
Zij organiseren zogenaamde ontwerpsessies en laten inwoners mee de speerpunten van hun verkiezingsprogramma bepalen.
De ontwerpsessies in Reek, Schaijk en Zeeland hebben inmiddels plaatsgevonden. De komende weken worden inwoners van Volkel, Odiliapeel en Uden ook in de gelegenheid gesteld om mee te ontwerpen. “We hebben al hele diverse, belangrijke onderwerpen en ideeën opgehaald en merken dat er veel overeenkomsten zijn, maar dat ook elke kern andere belangen heeft. Vanuit de ontwerpsessies schrijven we met een aantal mensen ons verkiezingsprogramma. Daarbij tellen niet alleen zeer belangrijke overkoepelende onderwerpen als wonen, zorg en veiligheid, maar ook unieke ideeën, specifieke problemen en zorgen uit een kern komen aan bod”, vertellen Jeroen van den Heuvel Fractieleider van Maashorst Vooruit en Udens raadslid Teddy Thenu-Manders die onlangs haar overstap maakte naar

de partij.

Meepraten
We merken dat in de ontwerpsessies kennis met elkaar wordt gedeeld en dat inwoners elkaar inspireren. We hopen dat ook in Uden weer veel inwoners tijd nemen om mee te praten, dat ze deze unieke kans pakken om samen naar de toekomst te kijken en op die manier een positieve bijdrage leveren in het politieke programma van de nieuwe Maashorstgemeente waarvoor op 24 november 2021 de verkiezingen plaatsvinden”.
De ontwerpsessie in Uden vindt plaats op 28 september bij Kunst & Co aan het Mondriaanplein in Uden. De sessie begint om 19.30 uur.