Workshop natuurfotografie in de herfst

UDEN | Heb je de workshop in het voorjaar gemist, of hou je meer van de prachtige herfstkleuren? Ronald Strijbosch Photography verzorgt in oktober speciale workshops natuurfotografie voor beginners en minder ervaren amateurfotografen die alles uit hun camera willen halen.

Je kunt beginnen op zaterdag 2 oktober of op zaterdag 23 oktober. De workshops starten om 9.00 uur met een uurtje uitleg over de basis en technieken. Dit in een ontspannen sfeer zodat het voor iedereen te begrijpen is. Daarna ga je op pad in natuurgebied de Maashorst om te oefenen met de camera instellingen, het maken van composities en het kiezen van de juiste standpunten.
Op zaterdag 9 oktober of zaterdag 30 oktober is er een vervolgworkshop. In deze workshop ga je een stapje verder en al om 08.00 uur aan de slag met technieken zoals panorama, HDR en focus stacking. Dus vooral veel doen en uitproberen. Je gaat direct op pad om het mooie licht van de ochtend mee te pakken. Dit jaar zijn er in december ook weer workshops avondfotografie in het centrum van Uden. De workshops starten bij natuurcentrum Maashorst aan de Erenakkerstraat 5 Nistelrode en duren tot ongeveer 13.00 uur. De groep bestaat uit maximaal zes personen dus je krijgt veel persoonlijke aandacht. De kosten zijn zo laag mogelijk gehouden om iedereen een kans te geven hieraan deel te nemen. De workshops kunnen ook allemaal afzonderlijk gevolgd worden. Kijk voor meer informatie en aanmelden op ronaldstrijbosch.nl/workshop-natuurfotografie-herfst.