Twinstyling opent deuren in Zorghotel Udens Duyn

UDEN | Sanne en Anouk van Deurzen hebben onlangs hun tweede salon geopend in Zorghotel Udens Duyn: Twinstyling. Sinds 1 oktober 2019 hebben zij ook al een eigen salon in Langenboom. Sinds dinsdag 12 oktober zijn er bij Udens Duyn afspraken in te plannen.

De twee dames volgden hun opleiding allround kapper/barbier op het Koning Willem 1 College in Den Bosch, en leerden de kleine kneepjes van het vak bij Haarstudio Paul in Wanroij. "Samen vullen wij elkaar super aan. We zijn creatief, gaan regelmatig op cursus voor de nieuwste ontwikkelingen en houden van de gezelligheid in de salon", vertellen de dames. "Kom gerust kennis met ons maken, zowel dames als heren zijn welkom. Wij geloven dat je je gelukkiger en beter voelt als je er mooi uit ziet. Daarom willen we u laten stralen met een mooi kapsel dat ieders persoonlijkheid benadrukt."
Voor de dames zorgen ze dat er in een gezellige sfeer wordt geknipt, gekleurd en gestyled.
Er worden wimperbehandelingen gedaan en voor de nagels kunt je terecht voor een behandeling met gellak. "Wij gebruiken de producten van de Glynt, Florance en Wimperwelle."

Barbiervak
Voor de heren kunnen Sanne en Anouk naast knippen ook het barbiervak uitoefenen. "Het ambacht van barbier/herenkapper in een modern jasje, met de aandacht en zorg van vroeger en de technieken van nu. Voor je kapsel en baard hebben wij de producten van Glynt. Ook hebben wij de mogelijkheid om desgewenst naar een kamer in het hotel te kunnen komen aangezien wij een mobiele wasbak hebben." Ook mensen van buiten het hotel zijn welkom.

Contact
Meer informatie over de salon en de openingstijden kun je vinden op de website www.twin-styling.nl.
Voor meer informatie kun je ook contact opnemen via het
telefoonnummer 06 28 99 73 76 of via het mailadres info@twin-styling.nl.