Brandweer geeft workshop 'Brandpreventie in huis'

UDEN | De brandweer geeft op dinsdag 26 oktober de workshop 'Brandpreventie in huis' in de bibliotheek in Uden van 19.30 tot 21.00 uur. Deelname is gratis. 

Brandweer Brabant-Noord wil je bewust maken van de gevaren van brand. Hoe kun je brand ontdekken en voorkomen? Op tijd alarmeren en vluchten? Is het zinvol om de brand nog te bestrijden? We gaan met elkaar in gesprek, laten zien wat je kunt doen en werken met je samen om gedragsverandering te stimuleren bij jezelf en je omgeving, thuis of op het werk met iedereen van jong tot oud. Er vallen slachtoffers bij brand omdat mensen zich onvoldoende bewust zijn van de risico’s en zich onveilig gedragen. Dat is onze ervaring en dat blijkt ook uit onderzoek. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. 

Praktisch
Wil je meedoen? Aanmelden kan via de website www.nobb.nl of per mail bij uyg@nobb.nl.
De workshop is bedoeld voor inwoners van Uden. Er is een maximaal aantal deelnemers mogelijk. Vol is vol. Na je aanmelding krijg je een persoonlijk bericht met daarin een bevestiging voor deelname. De workshop maakt deel uit van een nieuw project in de bibliotheek: de Inloopschool.