Het orkest vermaakte zich uitstekend in Lippstadt.
Het orkest vermaakte zich uitstekend in Lippstadt.

Udens Dweilorkest De Klankentappers voor de 31e keer in Lippstadt

UDEN | De muzikanten van Dweilorkest De Klankentappers uit Uden waren afgelopen weekend voor de 31e keer te gast in Lippstadt. Na een jaar afwezigheid vanwege corona was iedereen enorm blij om dit jaar samen met de huidige én de oud burgemeester van Lippstadt de Herbstwoche en de kermis op muzikale wijze officieel te openen. 

Gelukkig zaten de weersomstandigheden mee dit jaar en op diverse plekken in de stad kon het publiek zowel op zaterdag als op zondag genieten van de vrolijke noten van deze Udense muziekkapel. “Voor ons als Klankentappers is het altijd een feest om hier te mogen optreden”, vertelt Corik Geurts van De Klankentappers. “Wij worden enorm gastvrij ontvangen door alle uitbaters en notabelen en het publiek geniet van de up-tempo muziek en uitbundigheid van onze muzikanten.” Op zondag brachten de Klankentappers nog een muzikale groet aan de plaatselijke MarineVerein.


Wijziging openingstijden bibliotheek Boekel

UDEN | Vanaf 1 november is Nia Domo op maandag de hele dag gesloten. Dit betekent dat ook de bibliotheek op maandag gesloten is. De bieb is open op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 18.00 uur en op vrijdag tot en met zondag van 10.00 tot 19.00 uur.