Op reis met Bumba en zijn vrienden in Theater Markant

UDEN | De allerkleinste theaterfans kunnen op vrijdag 29 oktober gaan genieten van de avontuurlijke theatershow 'Bumba Op Reis'. Bumba en zijn vrienden gaan namelijk op wereldreis naar Far West, Afrika, Sneeuwland en Azië. De kleurrijke show is op maat gemaakt voor kinderen vanaf 1 jaar. Bumba nodigt alle kinderen van harte uit om mee op reis te gaan en mee te zingen en te lachen met de vriendjes van TV.

Kleine Pim mag mee op reis met Bumba en Bumbalu, maar dan raken ze Babilu kwijt. De zoektocht naar Babilu brengt hen naar de Far West waar ze cowboy en indiaantje spelen en naar Afrika waar ze leeuwen en slangen zien. Daarna reizen ze verder naar Sneeuwland waar ze bibberen in de kou en elkaar begroeten als echte Eskimo’s. Uiteindelijk komen ze aan in Azië waar ze met stokjes leren eten. Deze voorstelling is op maat gemaakt voor de allerkleinsten (1+), dankzij het aangepaste licht- en geluidsniveau.

Tickets
Bumba Op Reis is op 29 oktober om 13.30 en 16.00 uur te zien in de theaterzaal. Tickets kosten 18 euro (excl. 1,85 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via 0413 25 61 10 of via het Informatiepunt.